WHYDOIT | Webb & E-handel
16782
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16782,page-child,parent-pageid-14495,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

WEBB & E-HANDEL

Vi etablerar och effektiviserar våra kunder på den digitala marknadsplatsen och ser till att skapa synergierna mellan fysisk verksamhet och webb.

Vanlig webb eller e-handel?

Att driva en hemsida eller e-handel kan vara krångligt och tidskrävande, vi hjälper dig att ta fram enkelheten.

Vi är inte en webbyrå
Det många kan tro är att vi är en renodlad webbyrå då vi levererar väldigt mycket webb, detta är bara en av många tjänster som vi erbjuder våra kunder.
Vi försöker oftast hitta en helhetslösning där våran mjukvara Why? Play it! kan ha en stor roll.
Med Why? Play it! kan du nämligen styra både din webb, e-handel och din digitala skärm – allt i en plattform, vilket gör det enkelt för dig som kund att slippa logga in på 3 olika sidor för att uppdatera ditt content i krångliga administrationsverktyg.

Responsiv?
Idag är nästan alla hemsidor responsiva, men det finns undantag.
Att ens hemsida är responsiv är väldigt viktigt då du vill att den som besöker sidan ska kunna uppleva den lättnavigerad oavsett enhet.

Lätt att navigera
Vi hjälper dig att ta fram en design för din nya hemsida som är lättnavigerad för besökaren och har du redan en hemsida idag hjälper vi såklart till med att lyfta över den content som redan finns och fyller på med nytt om så önskas.

Pay Pad (Omni channel)
Interaktiva skärmar på marknadsplatser, med möjlighet att presentera sortiment, låta kunden göra direktköp online, visa reklam samt även låta butiken beställa varor från leverantören.

Digital Restaurang
Dagens möjlighet att hjälpa restauranger i sin webnärvaro kompletteras med app och hårdvara för att kunna nyttja e-handelns betalmetoder och kunna använda digitala menyer

Multivendor
Modernt sätt för konsoliderad e-handel för t.ex. centrumföreningar, idrottsorganisationer och småföretag. Här har vi en unik app-koppling till WooCommerce vilket förenklar administrationen för slutkund.

Kundanpassad e-handel
Många av våra kunder driver e-handel som ett komplement till sina fysiska butiker.
Våran uppgift kan bland annat vara att lyfta in produkterna som finns registrerade i kassan och göra dom tillgängliga för köp i webbshoppen.
Handeln på internet ökar ständigt, försäljningstjänster likaså. Allt fler konsumenter väljer att använda sig av datorer, surfplattor och mobiler när de handlar. Att bedriva en e-handel för försäljning av produkter, tjänster eller information online kan därför vara oerhört effektivt. Genom att finnas tillgänglig online kan du höja både din service och din försäljning.
Tillsammans med dig som kund så skräddarsyr vi just din e-handelsplattform som du enkelt kan administrera via våran mjukvara Why? Play it!

q

VÅRA TJÄNSTER

DIGITAL SIGNAGE

REKLAM & MARKNADSFÖRING

WEBB & E-HANDEL

Vi har öppet vardagar mellan 09:00 - 17:00