WHYDOIT | Media
16790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16790,page-child,parent-pageid-14495,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

MEDIA

Vi skapar iögonfallande budskap och mediaproduktioner för ditt företag med empati för de moderna kanaler som vi hjälper er att synas och höras på.

FILMPRODUKTION

En del av våran verksamhet är filmproduktion, där vi skapar filmmaterial som används för marknadsföring i sociala medier, företagspresentationer och dokumentering.
Vi livesänder även Onyx Innebandys hemmamatcher i Allsvenskan Södra där vi mer eller mindre klivit in som ett produktionsbolag och har tagit fram hela konceptet för hur sändningarna ska se ut rent grafiskt och ljudmässigt.

GRAFISK PRODUKTION

Det grafiska är väldigt genomgående i allt vi gör, vi tar fram grafiskt material till din digitala skärm, din webb, din film eller annonser för sociala medier.
Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en grafisk profil för ditt företag.

LJUDPRODUKTION

I våran lilla studio skapas det ljudproduktioner till både film och radio.
Vi kan alltså hjälpa dig med din radioreklam, ljudprofilering eller ta fram en ljudproduktion som du vill använda i andra sammanhang.

Här kan du höra några av våra ljudproduktioner som bland annat hörts på RixFM.


VÅRA TJÄNSTER

DIGITAL SIGNAGE

REKLAM & MARKNADSFÖRING

Vi har öppet vardagar mellan 09:00 - 17:00